A

A

A

jugosławi onz 1994/95

szukam kolegów i wspomnień z msij w jugosławi 94/95- hubal op306 -pisać na adres- hubal1@op.pl

slunj

przyleciałem w czerwcu 94 i byłem do samego końca ,zjechałem pociągiem do polski z transportem naszego uzbrojenia przez Węgry. może ktoś mnie kojarzy 4kompania kapral Egon

4 kompania jak się nie

4 kompania jak się nie mylę to miejsce HQ było w Grabovacu. ja również przyleciałem do Serbskiej Krainy w 94 tyle tylko,że w lipcu ,zjechałem w 95. Miejsce mojego stacjonowania to Licko Petrovo selo CP 45 i OP 46. Musiałbym zobaczyć zdjęcie kolegi, bo nie kojarzę. Pozdrawiam i życzę spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i Szampańskiego Nowego Roku 2011.

KOLEDZY

POLECIAŁEM DO JUGOSLAWI W CZERWCU 1995 BYLEM NA 2 KOMPANI W BOCINO BRDO I WOJNOWACU NA MOTOROLI WOŁALI NA MNIE GÓRAL MOŻE KTOŚ PAMIETA WRZUCE ZDJECIA

cześć, razem służyliśmy

cześć, razem służyliśmy , a dokładnie na OP-308, mam z tobą nawet zdjęcie , ja przyjechałem w marcu 1994 a zjechałem w lipcu 1995, pozdrawiam. "Rogal"

witam i pozdrawiam Rogal -

witam i pozdrawiam Rogal - wklej fotkę ja możesz -pozdrawiam hubal

KOLEDZY

POLECIAŁEM DO JUGOSLAWI W CZERWCU 1995 BYLEM NA 2 KOMPANI W BOCINO BRDO I WOJNOWACU NA MOTOROLI WOŁALI NA MNIE GÓRAL MOŻE KTOŚ PAMIETA WRZUCE ZDJECIA

onz

witam moja ksywa to dede byłem w jugosławi cały 1994 rok najpierw kompania zaopatrzenia potem 6 kompania maliewacz na 6 kompani jeździłem cysternom wody,może ktoś pamięta?
jak będe miał czas to wrzuce jakieś zdięcia

Witam.Tak jak i ty bylem na

Witam.Tak jak i ty bylem na 6coy.W druzynie dowodzenia jezdzilem starem 266 po roku zjechalismy z cala jednostka do kraju

2 komp. cerovac

Hi. Jak w temacie, bylem od czerwca 94' do marca 95'-w łączności w cerovac oraz CP-24(chyba 24 bo nie pamiętam, ok 4 tyg.) niektórzy mówili mi ''siwy'' .Niedługo wrzucę jakieś foty, pozdrawiam czwartą i piątą zmianę z tej kmp. i nie tylko

Prosba do Hubala

Majorze Hubal,a może sam by Pan się podzielił swoimi wspomnieniami z Jugosławii? Bo rozumiem, ze Pan weteran bałkańskiej zawieruchy? Jakieś foty, jakieś anegdoty... Może Pan wrzucac od razu, może napisać na adres redakcja@koledzyzwojska.plCzekamy, zachęcamy...Generał Portal

prywatne

Dziękuje za zainteresowanie - przykro ale te wspomnienia są prywatne nie ma czym się chwalić - to była poważna służba i praca - kilku kolegów nie wróciło - nie będę robił "bohaterskich "wspomnień ani satyry z poważnych spraw.pozdrawiam -" hubal" z OP 306

Opowiedz nam swoją:
śmieszną,
odjechaną,
niebezpieczną...
czytaj więcej

Nasza trybuna honorowa
Kto ważny odbiera nasze defilady
czytaj więcej

I Ty możesz awansować, dostać order lub pochwałę przed frontem oddziału
czytaj więcej

Na chustę
Na "godzinę piątą"