A
A
A
Jugosławia UNPROFOR II zmiana '92/'93
Opublikował Jugol dnia 15/08/2008
Witam. Byłem w Slunju w kompani zaopatrzenia jako rezerwowy kierowca sztabu. Jeździłem trochę tarpanem, trochę wodolejką, trochę śmieci powywoziłem. Udało mi się nawet spalić wysypisko (wiem, że było to w lesie, ale nie pamiętam miejscowości).
Dowódcą naszej kompanii był Hytry.
- Zaloguj się lub zarejestruj by komentować
Zaciągnij sie (logowanie)
*Przypomnij hasło |
Pomoc
Nie zaciągnąłeś się jeszcze? załóż sobie konto.
By oglądać tą stronę potrzebujesz dodatku Flash Player w wersji 8 lub wyższej

witam bylem kucharzem w
witam bylem kucharzem w sztabie.musimy sie nac
Cześć wszystkim co byli
Cześć
wszystkim co byli pod rozkazem Hytrego ,co łazil pod oknami i słuchał co ,kto złego na niego gada :) Moja ksywka kawa jeździłem Honkerem po pocztę do Zagrzebia,byłem pisarzem na kompanii oraz pomagałem w hotelu w kuchni.Nie pamiętam nazwy tej wioski,stacjonowali tam MP i reszta trepow różnej narodowości.Mam na imię Rafał i było by miło znaleźć starych kompanów od rakiji :)Stacjonowaliśmy w siedzibie straży pożarnej czy jakie takieś coś .Mieliśmy tam cpn dla innych oraz dla tubylców :) Pozdrawiam i czekam na jakiś odzew
bylem kucharzem w
bylem kucharzem w sztabie.jak nas z tamtad wyj...li to wyladowalismy na zaopatrzeniu.dowodca plutonu byl chor.serafin
Slunj
Witam
Też siedziałem tam pierwszą i drugą zmianę, Jeździłem głównie cyst. wody z Bulim, Igłą chyba. Pamiętam Diabła, Stefana.... Może jak odkopię zdjęcia coś mi się przypomni więcej. Mieszkałem w pokoju z Mazim i chyba Stanlejem
masz na mysli zichera bez
masz na mysli zichera bez palca z kp?
tak... :) bez palucha...
tak... :) bez palucha... racja, mój adres .... zegon@live.com, zapraszam, łatwiej bedziie sie porozumiec
SZUKAM KOLEGOW BYLEM W SLUNJ
MOJA KSYWKA MARYNARZ WOZILEM WODE STAREM
SZUKAM KUMPLI Z MISJI W SLUNJ
Slunj
Marynarz?
Byłem tam i na pierwszej zmianie jeżdziłem skrzyniowcem 266 i też trafiłem tam z MW, Mieszkałem na zaopatrzeniu w pierwszym pokoju po prawej chyba...
Pozdrowionka
Slunj
Witam kolege. Ja tez sluzylem na komp zaop pod kpt. Hytrym. Bylem kierowca sztabu przy kancelarii operacyjnej w czasie pierwszej zmiany. Zastepca dowodcy batalionu d/s operacyjnych byl mjr. Luckos a oficerami w tyn pionie byli kpt. Patalag , kpt. Zimny.
Szukam kolegow ze Slunja z pierwszej zmiany. pozdrawiam
ja tez bylem w slunju w
ja tez bylem w slunju w kompani remontowej Ksywa Hanys
tez bylem
Witam , bylem na 1 i 2 zmianie , 4 kompania , 4 pl , Dreznicko Seliste
cześć,ja też byłem na
cześć,ja też byłem na pierwszej zmianie w 4 komp. grab44,u por. Wilka ,moje pseudo:bliżniak .szukam moich wafli z komp
pierwsza zmiana UNPRFOR kwiecien -pażdziernik . Jednego znalazłe
gawron,stefan,rambo,blużniak,pigwa,czesiu,gołąbek,zeb,-odezwijcie się!
pierwsza zmiana UNPRFOR kwiecien -pażdziernik . Jednego znalazłe
szukam chłopaków ze slunja ' 92
Slunj
Witam
Stanley?, może z kompanii zaopatrzenia??
Cześć! witam wszystkich
Cześć! witam wszystkich chłopaków pierwsza zmiana 4kpz Grabowac,pozdrawiam .Bliżniak- Artur as Stanley
Zeb ,to ja daj namiar :skype
Zeb ,to ja daj namiar :skype ,facebook, nasza klasa artur staniak